17 Σεπ 2014

Κάθε Κατεργάρης Στον Πάγκο Του...




Καλό Φθινόπωρο φίλοι μου, ελπίζω να περάσατε όλοι καλά στις διακοπές σας! Ο Σεπτέμβρης μας βρίσκει και πάλι εδώ, μαζί, ανανεωμένους και πανέτοιμους να μοιραστούμε μαζί σας μικρά και μεγάλα μυστικά της κουζίνας, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Οι συνταγές που έχω στα χέρια μου πολλές και όλες τους περιμένουν καρτερικά τη σειρά τους ,προκειμένου να πάρουν εικόνα και χρώμα σε αυτό το ιστολόγιο. 

Αν κάποιος από εσάς θέλει να μοιραστεί μαζί μας μια δική του συνταγή, πολύ ευχαρίστως να την φιλοξενήσουμε-παρουσιάσουμε και εδώ. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να φτιάξει ένα γλυκό που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα στο ιστολόγιο μας, μπορεί πολύ απλά να μας το ζητήσει και οι ''γλυκές δημιουργίες'' θα φροντίσουν να σας το παρουσιάσουν το συντομότερο δυνατό. 

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και για την προτίμηση που μας δείχνετε. Η έστω και νοερή παρουσία σας εδώ, είναι σημαντική για εμάς.  Κάθε σχόλιο, θετικό ή αρνητικό ,είναι ευπρόσδεκτο.  Άλλωστε, η  κάθε δική σας παρέμβαση μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Αυτά για την ώρα, καλή σεζόν να έχουμε, γεμάτη με καλές και πάντα σπιτικές, γλυκές, αλλά και κάπου κάπου, αλμυρές δημιουργίες! Βουρ λοιπόν όλοι στις κουζίνες μας!


Ευχαριστώ,

 Angie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...