21 Δεκ 2014

Καλές Γιορτές!


 Οι γλυκές δημιουργίες, σας εύχονται Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα. Να περάσετε όλοι καλά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και φυσικά να μπείτε μέσα στις κουζίνες σας και να φτιάξετε ωραία γλυκά που θα πλημμυρίσουν το σπιτικό σας με υπέροχες μυρωδιές και εικόνες. 
Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σας πω για άλλη μια φορά, πως είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε ιδέες και προτάσεις και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε και κάποια δική σας συνταγή, εδώ στο ιστολόγιο, όποτε και αν εσείς το επιθυμείτε.
Και μη ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το νέο έτος, αυτή τη φορά με περισσότερη αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, κρατάμε από το 2014 μόνο τις καλές στιγμές και αφήνουμε πίσω ό,τι μας χαλάει.  Ραντεβού, λοιπόν, και πάλι εδώ του χρόνου, με πολλές πολλές γλυκές δημιουργίες και όχι μόνο!


Σας φιλώ,

Angie

12 Δεκ 2014

Cookies βουτύρου ( στο Πι & Φι)


Τις προάλλες είχα νεύρα, πολλά νεύρα... Μετά λοιπόν από μια αρκετά κουραστική μέρα, μπαίνω και εγώ επιτέλους στην παραπονεμένη μου κουζίνα. Ανοίγω, τροφοθήκες, ψυγεία, συρταριέρες, σηκώνω τα μανίκια μου, φοράω την ποδίτσα μου και φτιάχνω αυτά τα υπέροχα cookies βουτύρου που βλέπετε με μόνο 3 υλικά! Τι, δε με πιστεύετε; Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε 3 μόνο. Ένα έχω να σας πω, μοσχοβόλησε ολόκληρο το τετράγωνο! Γι'αυτό λοιπόν, νευριάστε ελεύθερα αλλά κινηθείτε δημιουργικά.  Για πάμε λοιπόν να τα φτιάξουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...