10 Οκτ 2011

Σάμαλι Πολίτικο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μπερδεύουν το σάμαλι με το ραβανί. Στο παρελθόν φτιάξαμε Λαδοραβανί με μαστίχα Χίου, Ραβανί με γιαούρτι και πορτοκάλι, Ραβανί με κρέμα και καρύδα. Ε, νομίζω πως ήρθε και η σειρά του σάμαλι. Η αλήθεια είναι ότι τα δυο αυτά γλυκά τα φτιάχνω συχνά με ένα διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος κάθε φορά. Είπαμε, όρεξη και φαντασία να υπάρχει και ένα συνηθισμένο γλυκό μπορεί να μεταμορφωθεί. Πάμε να φτιάξουμε, λοιπόν, το σάμαλι που αν και η διαδικασία παρασκευής του είναι λιγάκι χρονοβόρα, ωστόσο να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...